5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Gültepe'de dehşet gecesi

İZMİR'DE KORKUNÇ CİNAYET

İzmir'in Gültepe semtinde maddi sıkıntılar nedeniyle eşiyle sık sık tartışan 6 çocuk babası Tevfik Acar, bunalıma girerek evlere temizliğe giden eşi Songül Acar'ı balta ve bıçak darbeleriyle öldürdü. Gözü dönmüş koca ardından kavgayı ayırmaya çalışan öz kızı Ebru (21) ve Rabia'yı (17) da bıçakla yaraladı.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında, Çınartepe Mahallesinde iki katlı bir evde yaşandı. Uzun süredir işsiz olan 6 çocuk babası Tevfik Acar, evlere gündelik temizliğe giderek evlatlarına bakan eşi Songül Acar ile iddialara göre maddi sıkıntılardan dolayı tartıştı. Tevfik Acar'ın uzun süredir çalışmamasından kaynaklandığı öne sürülen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Cinnet getiren Tevfik Acar (47) mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ve baltayla eşi Songül Acar'a (44) saldırdı.

Karı koca boğuşurken evde bulunan diğer 4 çocuk da kavgayı ayırmak için çaba harcadı. Bir ilköğretim okulunda okuyan E.A. da panik içerisinde sokağa kaçarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Bu arada gözü dönmüş koca Acar, önce eşi Songül Acar'a elindeki balta ve bıçakla saldırdı. Talihsiz kadın göğsüne ve koltuk altına aldığı 3 bıçak ve balta darbesi ile yerde kanlar içerisinde kaldı. Songül Acar olay yerinde öldü.

Annelerini kurtarmaya çalışan 21 yaşındaki ev kızı Ebru Acar ile meslek lisesi 9. sınıf öğrencisi Rabia Acar da balta ve bıçak darbeleriyle yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan Ebru ile vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kardeşi Rabia Acar da ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ara sokaklarda kaçan zanlıyı suç aleti ile birlikte yakaladı. Tevfik Acar ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Baba Tevfik Acar'ın balkonda uyuyan otistik engelli 12 yaşındaki çocuğu Yusuf Acar'a zarar vermemesi dikkat çekti. Ankara Gazi Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği Fakültesi Bölümü öğrencisi Yusuf Acar'ın stajı nedeni ile Çeşme'deki bir işyerinde çalıştığı bu nedenle olay sırasında evde bulunmadığı belirtildi.

Acı haberi alan ağabey Yusuf Acar hastanedeki kız kardeşleri Ebru ve Rabia'nın yanına koştu.

Yetim kalan Barış, Emine ve Osman da yakınlarına teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

ÖLÜMÜNE HERKES AĞLADI

Altı çocuk annesi Songül Acar'ın evlere temizliğe giderek ve bakıcılık yaparak çocuklarının geçimini sağladığı belirtilirken, 44 yaşındaki talihsiz kadının ölümü mahalle sakinlerini yasa boğdu.

Songül Acar'ın cansız bedeni cenaze arabasıyla morga götürüldü. Çevre sakinleri, Songül Acar'ın arkasından ağıtlar yaktı. Mahalle sakinleri, katil zanlısının en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

İZMİR'DE KORKUNÇ CİNAYET
İZMİR'DE KORKUNÇ CİNAYET
İZMİR'DE KORKUNÇ CİNAYET
İZMİR'DE KORKUNÇ CİNAYET
İZMİR'DE KORKUNÇ CİNAYET
İZMİR'DE KORKUNÇ CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 10:11:02
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 14:21:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?