5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Gümrük kaçakçılarına geçit yok

GÜMRÜK KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK

İzmir Gümrük ve Muhafaza ekipleri, gümrük kaçakçılarına geçit vermiyor. İzmir Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Bornova'da, M.Ö.'ye ait işyerine yaptığı baskınla gümrük kaçağı 2 bin 39 adet veteriner ilacı ele geçirdi. Ele geçirilen malzemenin 10 bin TL değerinde olduğu belirtildi.

İzmir Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Bornova'daki bir işyerinde gümrük kaçağı veteriner ilaçları satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. İşyerine baskın düzenleyen ekipler, M.Ö. isimli şahsa ait işyeri ve depoda yaptıkları aramada, yabancı menşeli 2 bin 39 adet veteriner ilacı ele geçirdi. İlaçların hiçbirinin faturasının olmadığı, hayvan sağlığını tehdit eden muhteviyat içerip içermediğinin araştırıldığı belirtildi.

İzmir Gümrük Muhafaza Başmüdürü Nazım Bütün, bu tür kolay yoldan para kazanan, ilgili kurum ve kuruluşlarda gerekli izinler alınmaksızın yurda kaçak olarak eşya getiren ve Türkiye ekonomisini olumsuz yönde etkileyen kişilere karşı operasyonların devam edeceğini söyledi. Nazım Bütün, duyarlı vatandaşların her zaman bu tür olaylarla ilgili İzmir Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'nün 0232 445 12 59 numaralı telefonunu veya ALO 136 Gümrükler Muhafaza Kaçakçılık İhbar Hattı'nı 7 gün

24 saat arayarak ihbarlarını bildirebileceğini sözlerine ekledi.

GÜMRÜK KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK
GÜMRÜK KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK
GÜMRÜK KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK
GÜMRÜK KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2010 Perşembe 14:16:05
Güncelleme :25 Kasım 2010 Perşembe 19:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?