5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Güpegündüz kuyumcuyu soydular

İZMİR'DE GÜPEGÜNDÜZ KUYUMCU SOYGUNU

İzmir'in Bornova ilçesinde sahibi kısa süreliğine ayrılan bir kuyumcu dükkanı, kapıyı zorlayarak açan kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyuldu.

Edinilen bilgiye göre Bornova ilçesi Doğanlar semti 1521 Sokak'ta Necip Fazıl Ersönmez'e ait kuyumcu dükkanı, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyuldu. Dışarıda işi olan kuyumcu dükkanı kapatarak ayrıldıktan sonra kapıyı zorlayarak içeri giren 2 kişi, yaklaşık 650 gram altın ve bir miktar ziynet eşyasını alarak kaçmaya başladı. Olayı görenlerin peşlerinden koşmalarına rağmen yakalayamadıkları hırsızlar, izlerini kaybettirmeyi başardı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi hırsızları yakalamak

için çalışma başlatırken, güvenlik kameraları tarafından görüntülenen hırsızların eşkali belirlendi.

Görgü şahitleri 2 kişiyi bir gece önce de çevrede gördüklerini belirtirken, hırsızların arkasından koşarak yakalamaya çalışan Ahmet Uğur isimli esnaf, "Ben dükkanımda mal alıyordum, bir çocuk geldi ve kuyumcuyu soyduklarını söyledi. Hemen arkalarından koşmaya başladım, Mevlana istikametine doğru kaçan hırsızlar bir dolmuşa bindi. Benim nefesim yetmedi yakalayamadım" diyerek yaşananları anlattı.

Kuyumcuyu soyan hırsızların yakalanması için çok yönlü soruşturma başlatıldı.

İZMİR'DE GÜPEGÜNDÜZ KUYUMCU SOYGUNU
İZMİR'DE GÜPEGÜNDÜZ KUYUMCU SOYGUNU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 14:21:00
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 19:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?