5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Güzellik merkezine bombalı tehdit

GÜZELLİK MERKEZİNE BOMBALI TEHDİT

İzmir'de iki grup arasında kavganın yaşandığı güzellik merkezinin önüne 10 gün arayla iki bomba konuldu. Her iki bomba da uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Karabağlar ilçesi Esendere semtindeki bir güzellik merkezinde meydana geldi. N.V. isimli şahsın yeni açtığı güzellik salonu içerisindeki Türk hamamında geçtiğimiz Mayıs ayında, N.Y. ile İ.M. ve yakınları arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma, araya giren kişilerce önlendi. Olayın ardından güzellik salonuna tehditler gelmeye başladı. İki grup arasındaki tartışmanın yaşandığı güzellik salonunun bulunduğu binaya yaklaşık 15 gün önce bomba düzeneği yerleştirildi. Paketi fark

eden çalışanların ihbarı üzerine harekete geçen bomba uzmanları, patlayıcıyı etkisiz hale getirdi. Yaşanan olayın üzerinden 10 gün geçtikten sonra aynı yere bir kez daha bomba yerleştirildi. Bu paket içinde de patlayıcı olduğunu belirleyen ekipler, patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.

Güzellik salonu önüne iki kez bomba konulmasının ardından polis ekipleri de çalışma başlattı. Soruşturmanın çok yönlü devam ettiği, kavga eden taraflar ile güzellik merkezi çalışanları ya da sahibi ile sorunu bulunan kişilerin mercek altına alındığı bildirildi. İşyeri sahibi ve çalışanları ise soruları yanıtsız bırakarak, meseleyi kendi aralarında hallettiklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 14:16:05
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 18:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?