5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hamile kadın ölümden döndü

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında hamile bir kadın takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu.

Özcan Çankı(46) yönetimindeki 35 GA 3576 plakalı araç, Altınyol Meles Deltası yakınlarında Karşıyaka istikametine seyir halinde olan Deniz Gözetleme Komutanlığı'nda görevli Yüzbaşı Koray Vural'ın(36) kullandığı 35 BHT 73 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve direksiyon hakimiyeti kaybolan araç takla attı. Koray Vural'ın otomobiline arkadan çarptığı iddia edilen Özcan Çankı'ya ait otomobil de yol kenarındaki hendeğe uçtu.

Vural ve otomobilde bulunan 6 aylık hamile eşi Burçak Müge Vural(33) olay yerine gelen AKS 110 ekipleri tarafından takla atan araçtan çıkarıldılar. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Burçak Müge Vural'a olay yerine gelen ambulansta ilk müdahale yapıldı. Koray Vural ve eşi Burçak Müge Vural Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer aracın sürücüsü Özcan Çankı Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası kapanan yol kontrollü olarak trafiğe açıldı. Trafik polisleri dökülen benzin nedeniyle kayganlaşan yola kum serperek önlem aldı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 09:09:01
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 13:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?