5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hap operasyonuda 2 tutuklama

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu özelliği bulunması nedeniyle satışı yeşil reçete ile yapılan 68 bin hap ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekibi, satışı izine bağlı olan ve yeşil reçeteyle alınabilen bazı ilaçların uyuşturucu amaçlı satıldığını belirledi. Takip başlatan ekipler, A.Ö. ile E.E.'yi yakaladı. Gözaltına alınan A.Ö. ile E.E.'nin üzerlerinde ve gösterdikleri yerlerde Ritravol, Klono Zegan, Akineton, Zanax ve Altranax marka ilaçlardan 68 bin 749 adet ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan iki zanlı sorgularının ardından sevk edildikleri İzmir Adliyesi'nde tutuklanarak ceza evine konuldu.

Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri sürdürdükleri istihbarat çalışmalarında, İzmir'e getirilen uyuşturucuyu 'meşe' olarak tabir edilen birer içimlik paketler haline getirerek piyasaya süren bir grubu belirledi. Sürdürülen takibin ardından grup üyelerini belirleyen polis, operasyon düzenleyerek 12 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılarla birlikte meşe olarak adlandırılan birer içimlik 186 paket esrar ile 7 kilo 725 gram esrar ele geçirildi. Sorgularının ardından İzmir Adliyesine gönderilen zanlılardan 11'i tutuklanarak cezaevine konuldu.

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2010 Çarşamba 13:43:01
Güncelleme :11 Ağustos 2010 Çarşamba 16:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?