5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hastane bahçesinde dolandırdı

HASTANE BAHÇESİNDE DOLANDIRDI

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bahçesini kendisine mesken seçen ve vatandaşları para bütünletmek bahanesiyle dolandıran bir kişi yakalandı. Yakalanan zanlının 5 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı.

İddiaya göre; çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Z.T., hastane bahçesinde karşılaştığı K.K.'ya oğlunu tanıdığını ve yaptırdığı bir işten dolayı borcu olduğunu söyleyerek "Parayı sana vereyim. Sen de oğluna verirsin" diyerek güven sağladı. Bunun üzerine K.K.'dan para bütünletme bahanesiyle 8 adet 50 TL olmak üzere toplam 400 TL alan Z.T. kaçtı. Neye uğradığını şaşıran K.K. da durumu polise bildirdi. Polis, zanlının daha önce 5 adet hırsızlık ve 2 adet uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan sabıkalı

Z.T. olduğunu belirledi. İhbar üzerine Huzur Timleri ile birlikte harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, zanlıyı Üçkuyular Mithatpaşa Caddesinde yakaladı. Zanlı, şikayetçi olan K.K. tarafından da teşhis edildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

HASTANE BAHÇESİNDE DOLANDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:39:04
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 14:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?