5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Havuz’da şenlik var

HAVUZ’DA ŞENLİK VAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere spor yaptırmak amacıyla yürütülen Yaz Spor Okulları Projesi kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürerken, en büyük ilgiyi yüzme kursları görüyor. İlk bir aylık dönemde 1.100 öğrencinin katıldığı yüzme kursları, tamamen yenilenen ve modernize edilen Celal Atik Yüzme Tesisleri’nde veriliyor.

Sadece 40 liraya haftada iki gün, alanında uzman antrenörler tarafından verilen yüzme kurslarına katılan çocuklar hem eğleniyor, hem yüzme öğreniyor hem de sağlıklı bir gelişim için küçük yaşta spora başlama şansını elde ediyor. 5 ile 17 yaş arasındaki çocuk ve gençlerin katılabileceği kursların ikinci dönem kayıtları bugünden (1 Ağustos) itibaren başlayacak. Yeni dönem kursunun fiilen başlangıç tarihi ise 9 Ağustos. Pazartesi-Çarşamba ve Salı-Perşembe olmak üzere haftanın iki günü verilen kursların yanı sıra cumartesi günleri de yetişkinlere kurs veriliyor. Çocuklar 40 TL, yetişkinler ise 50 TL karşılığında bir aylık kurslardan yararlanabiliyor.

YENİ VE HİJYENİK HAVUZLAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni dönem öncesi havuzda tadilat yaparak, tesis modernize etti. Tüm tesisat ve havuz suyunun temizlenmesini sağlayan ekipman günümüz teknolojisine göre yenilendi. Yüzücülerin kayıp düşmemesi için havuz kenarlarına kaymaz seramik döşendi. Celal Atik Yüzme Tesisleri’nde büyükler için eni 16 metre, boyu ise 25 metre olan bir büyük havuz, yüzme bilmeyen çocuklar ile engellilerin kullandığı eni 7 metre, boyu 12 metre olan bir de küçük havuz bulunuyor.

HAVUZ’DA ŞENLİK VAR
HAVUZ’DA ŞENLİK VAR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 12:08:04
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 14:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?