5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

havuzlar tıklım tıklım!

KAPALI HAVAYA RAĞMEN HAVUZLAR DOLDU

Bütün bir haftanın yorgunluğunu taşıyan İzmirliler kapalı havaya rağmen Balçova Termal Tesislerinde bulunan Aqua City'ye akın etti. Havanın kapalı olmasını sorun etmeyen İzmirliler; "Sadece bir gün iznimiz var ve bu günü de böyle eğlenerek değerlendirmek istiyoruz. Hava kapalı olsa da burası İzmir, bizi etkilemiyor" dediler.

Haziran ayının son haftasına gelinmesine rağmen yağışların devam etmesinin özellikle yerli turisti etkilediğini belirten işletmeciliğini Ebru Türksever'in yaptığı Ela Pame Turizm Şirketinin Halkla İlişkiler Müdürü Yaprak Ataç, "Geçen seneki hedeflerimizin elbette dışındayız. Özellikle yerli turist ile çalışan firmalar zor durumda. Haziran ayı bitmesine rağmen istenilen düzeyde turist ağırlanamadı" dedi.

Yunanistan ile Türkiye'nin iklim şartlarının birbirine olan benzerliğini fırsata dönüştürdüklerini belirten Ataç, şöyle konuştu: "Özellikle biz firma olarak Yunan turistlerle çalışmayı tercih ediyoruz. Gelecek her gurup için yaş guruplarına göre değişik etkinlikler yaparak turizmi canlı tutmaya çalışıyoruz. Türkiye ile Yunanistan'ın iklimlerinin birbirine benzemesi bizim için avantaj, sorun yaşamıyoruz."

KAPALI HAVAYA RAĞMEN HAVUZLAR DOLDU
KAPALI HAVAYA RAĞMEN HAVUZLAR DOLDU
KAPALI HAVAYA RAĞMEN HAVUZLAR DOLDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 17:24:05
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 18:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?