5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hedefte “altın” var

HEDEFTE “ALTIN” VAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, uluslararası önem taşıyan büyük bir spor organizasyonu daha ülkemizde gerçekleştiriliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Okçuluk Kulüpler Kupası’nda Fransa, Almanya, İspanya, İsviçre, Rusya, Polonya ve Türkiye’den toplam 34 takım mücadele ediyor.

Ege Üniversitesi Spor Tesisleri’nde yapılan Avrupa Okçuluk Kulüpler Kupası’nda şampiyonluk mücadelesi veren kulüplerden biri de İzmir Büyükşehir Belediyesi. Erkeklerde Hasan Orbay, Göktuğ Ergin ve Yusuf Çorba, bayanlarda ise Damla Ergin, Merve Çakır ve Begül Lokluoğlu ile yarışan İzmir temsilcisi, kendi evindeki şampiyonada altın madalyayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon İspanya’nın Madrid kentinde düzenlenen şampiyonada erkek takımıyla dördüncü olduklarını belirten başarılı okçumuz Hasan Orbay, İzmir’deki organizasyonda amaçlarının tüm rakiplerini geride bırakarak, birincilik kürsüsüne çıkmak olduğunu söyledi.

Kulüp sporcularının büyük bölümünün aynı zamanda Türk Milli Takımı’nın da sporcusu olduğunu dile getiren Orbay, “Bugüne dek bireysel anlamda ya da Milli Takım’da uluslararası düzede önemli başarılar kazandık. Ancak bu branşta ilk kez kulübümüz İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir şampiyonluk kazanarak dünya çapında sesimizi duyurmak istiyoruz” diye konuştu. Bayan sporcularımızdan Damla Ergin de, Türkiye’deki başarılarını Avrupa’ya taşımayı hedeflediklerini ve bu şampiyonada son derece iddialı olduklarını söyledi.

Şampiyona, pazar günü yapılacak final atışlarıyla sona erecek.

HEDEFTE “ALTIN” VAR
HEDEFTE “ALTIN” VAR
HEDEFTE “ALTIN” VAR
HEDEFTE “ALTIN” VAR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 09:35:04
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 11:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?