26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hentbola İzmir damgası

İzmir'in kalbi yarın Celal Atik Spor Salonu'nda atacak. Hentbol Süper Ligi'nde hem bayanlar hem de erkeklerde namağlup lider olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, her iki takımıyla da zafer serisini sürdürmek istiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi hentbolcuları, oynayacakları maçlarda İzmirliler'in desteğini bekliyor. 

Hentbol Süper Ligi'nde erkeklerde ilk 4 maçını da kazanan, bayanlarda ise 5'te 5 yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'e büyük gurur yaşatıyor. Bayanlarda yarın Trabzon Belediyesi'ni, erkeklerde ise Mersin Yenişehir Belediyesi'ni konuk edecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, "yenilmezlik" unvanlarını iki cephede de sürdürmek istiyor. Bu yıl Başkan Aziz Kocaoğlu'nun çabalarıyla geçtiğimiz yıllarda yuvadan uçan eski yıldızlarını yeniden bünyesine katan İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Hentbol Takımı, tamamı yerli oyunculardan oluşan kadrosuyla, çıkacağı beşinci maçında da galibiyet hedefliyor. Erkeklerde namağlup liderliğini sürdürme niyetindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi, kadrosunda 4 yabancı oyuncu bulunduran Mersin Yenişehir Belediyesi'ni seyircisinin de desteğiyle İzmir'den puansız göndermek istiyor. Bu maça tüm oyuncularının çok iyi hazırlandığını belirten Antrenör Süreyya Işıldak, şampiyonluk havasına girmek için henüz erken olduğunu, öncelikli hedeflerini ise İzmir'i Avrupa Kupaları'nda temsil etmek olarak belirlediklerini söyledi. Işıldak, "Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'nun desteğiyle takımımız iyi bir konuma geldi. Kadromuzda hiç yabancı oyuncu bulundurmadan, tamamını kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz çocuklarımızla mücadele ediyoruz. Bu hafta ligdeki namağlup iki takım karşı karşıya gelecek ve zor bir maç olacak Bu nedenle seyirci desteğine ihtiyacımız var. İzmirliler'in bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz" dedi. 

Tecrübeli oyuncu Cengiz Hatırnaz ise, "Yarın Mersin Yenişehir Belediyesi ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Tüm İzmirli sporseverleri Celal Atik Spor Salonu'na bizi desteklemeye çağırıyoruz" diye konuştu.
Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde ilk 5 maçında 5 galibiyet alarak dikkatleri üzerinde toplayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, zaferler serisini bir yenisini daha eklemek istiyor. Celal Atik Spor Salonu'nda Trabzon Belediyesi'ni konuk edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, tek hedef galibiyet. Antrenör Hikmet Vurgun, yaş ortalaması 22 olan bir takımla, kadrosunda 2-3 yabancı bulunduran dev bütçeli takımlara karşı mücadele ettiklerini belirterek, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bilimsel ve planlı bir şekilde altyapısından yetiştirdiği gençlerle başarıya ulaşacağına inandıklarını dile getirdi. Kadrolarında 3 genç, 3 de A Milli oyuncu bulunduğunu belirten Vurgun, "Bu sezon bizim için çok iyi başladı. İzmirliler'in de desteğiyle başarılarımızı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Cumartesi günü bizi desteklemeye gelecek İzmirlilere güzel bir hafta sonu yaşatmak istiyoruz" dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, yarın saat 12.30'da Trabzon Belediyesi'ni, Erkek Hentbol Takımı ise saat 19.00'da Mersin Yenişehir Belediyesi'ni konuk edecek. Karşılaşmalar Celal Atik Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 13:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?