19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hiç gitmediği ilçeden park cezası geldi

İzmir'in Bergama ilçesindeki müzede görevli memura, yaşamında hiç gitmediğini belirttiği Manisa'nın Soma ilçesinden trafik cezası tebligatı geldi.

Bergama Müze Müdürlüğünde 30 yıldan bu yana çalışan Ata Temel Aydın, 10 Ocakta adına gelen bir zarfın içinden, 35 VDZ 48 plakalı aracını Soma Belediyesi önüne 6 Aralık 2006 tarihinde hatalı park ettiğine ilişkin 49 YTL'lik trafik cezası içeren tebligatın çıktığını belirtti.

Soma Belediyesi'nin nerede olduğunu bile bilmediğini, bu ilçeye hiç gitmediğini öne süren Aydın, şöyle dedi:

“Cezanın yazıldığı sırada ya da başka bir tarihte Soma Belediyesi'nin olduğu yere aracımla hiç gitmedim. Aracımı da benden başka kullanan yok. Aracım hep evimin önünde durur. Ya görevli memur plakayı yanlış aldı ya da benim aracımın aynısı sahte plaka taşıyan başka bir araç sahibi var.”

Aydın, cezanın düzenlendiği tarihte ve saatte müzede bulunduğuna ilişkin imza sirküleri ve devamlılık çizelgesini çıkarttığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Çizelge ve sirkülerde o tarihte görevimin başında bulunduğum görülüyor. Yanlışlığın düzeltilmesi için belgeleri Manisa İl Trafik Bölge Müdürlüğü ve Soma Kaymakamlığı'na gönderdim.”


a.a
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 17:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?