5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hırsız sevgililer kıskıvrak yakalandı

KÖPEKLERİ UYUTUP HIRSIZLIK YAPIYORLARDI

İzmir'de, evlerin bahçelerindeki köpekleri uyuşturucu karıştırdıkları yiyecek vererek uyuttuktan sonra hırsızlık yaptıkları öne sürülen sevgililer yakalandı.

İzmir'in Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe ilçelerinde evlerden hırsızlık olaylarının artması üzerine polis, bölgede çalışma başlattı. Polisler, hırsızlık yapılan evlerin çevresinde görülen şüpheli bir erkek ile kadının eşkalini aldı.

Balçova ilçesinde devriye gezen asayiş ekibi, verilen eşkale uyan erkek ile kadının içinde bulunduğu 35 DV 070 plakalı otomobili durdurdu. Araçta bulunan H.N. (24) ile kız arkadaşı olduğu öğrenilen A.E.E. (29) yakalandı.

Gözaltına alınan H.N.'nin hırsızlık suçundan poliste kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Araçta yapılan aramada, hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edilen iki tornavida ve kapı açmada kullanılan kurbağacık anahtarı ile çalıntı olduğu belirlenen 1 fotoğraf makinesi bulundu. Zanlıların evlerinde yapılan aramada, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe ilçelerindeki 11 evden çalındığı tespit edilen ziynet eşyaları, elektronik malzemeler ve bir miktar nakit para ele geçirildi. Evde, iki enjektör ile içinde sıvı

bulunan bir şişe bulundu. Yapılan araştırmada, şişedeki sıvının, hayvanları uyutmakta kullanılan anestezi maddesi olduğu belirlendi. Zanlıların, girmek istedikleri müstakil evlerin ve villaların bahçelerindeki köpekleri uyuşturucu karıştırdıkları yiyecekleri vererek uyuttukları daha sonra hırsızlık yaptıkları ileri sürüldü.

Gözaltındaki H.N. ile kız arkadaşı A.E.E.'nin adliyeye sevk edileceği belirtildi.

KÖPEKLERİ UYUTUP HIRSIZLIK YAPIYORLARDI
KÖPEKLERİ UYUTUP HIRSIZLIK YAPIYORLARDI
KÖPEKLERİ UYUTUP HIRSIZLIK YAPIYORLARDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 11:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?