5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hırsızın böylesi!

(ÖZEL) HIRSIZIN BÖYLESİ NE DUYULDU NE GÖRÜLDÜ

İzmir'in Tire ilçesinde çalınan bir motosiklet konusunda incemele başlatan polis ekipleri, hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Olayın en ilginç yanı ise İ.B.'ye ait olan motorun sökülen parçalarının, yakalanan hırsızlar tarafından söz verildiği üzere sahibine teslim edilmesiydi.

İzmir'in Tire ilçesine Ödemiş'ten gelen ve hırsızlıktan 17 ayrı sabıkası bulunan Ö.B. (25) ve S.M. (15), geçtiğimiz gün Turgut Özal Bulvarı Çağdaş Sitesi'nden gece yarısı çaldıkları motosikletin parçalarını sökerek motosikleti kısa sürede tanınmaz hale getirdi. Motorun egsoz bölümünü de söken hırsızlar, Ödemiş istikametine giderken Ödemiş polis ekiplerinin şüphelenmesi üzerine yakayı ele verdiler. Oldukça rahat oldukları gözlenen hırsızlar, Tire Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiler. Adliyede hakim karşısına çıkan Ö.B. tutuklanırken S.M. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Serbest kalan S.M., adliyeden elini kolunu sallayarak çıkarken çalınan motor sahibi İ.B., mahkeme öncesi S.M.'den motorun sökülen parçalarının yerini sordu. Zanlı S.M., motor sahibine "Abi ben birazdan serbest kalacağım ve sana namus sözü, söktüğüm parçaları yarın Ödemiş-Tire otobüsüne vereceğim" dediği öğrenildi. Mahkeme sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan S.M.'nin, verdiği sözü tutarak ertesi gün motor sahibini arayarak sökülen parçaları Ödemiş-Tire otobüsüne verdiğini söyledi. İkinci kez şaşkınlık yaşayan motor sahibi, sökülen parçaların geldiğini duyunca ne yapacağını bilemedi.

(ÖZEL) HIRSIZIN BÖYLESİ NE DUYULDU NE GÖRÜLDÜ
(ÖZEL) HIRSIZIN BÖYLESİ NE DUYULDU NE GÖRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 15:44:00
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 17:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?