5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hız faciası: 2 ölü, 1 yaralı

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde gurbetçi bir yakınından emanet aldığı otomobil ile aşırı hız yapan sürücü S.Y (27) direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı ile yol kenarına savruldu. Otomobil bu sırada durakta otobüs bekleyen İdris Dildilim'e (23) çarparken, taklalar atarak durabildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Ceylan Öztürk(21) ağır yaralanırken, otomobilde sıkışan sürücü S.Y ile durakta bekleyen Dildilim kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza, akşam saat 23.30 sıralarında Altınyol üzerinde meydana geldi. Fransa'dan tatil için İzmir'e gelen bir yakınının AW310 BW plakalı otomobilini gezmek için ödünç alan 27 yaşındaki sürücü S.Y, Naldöken Köprüsü mevkiinde iddialara göre, Bahçelievler yönüne dönüp dönmemekte kararsız kalınca aşırı hız nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç bir benzin istasyonunda çalışan ve durakta otobüs beklediği öğrenilen 23 yaşındaki İdris Dildilim'e çarparak takla attı.

Kazada otomobilde bulunan sürücü S.Y ile arkadaşı Ceylan Öztürk araçta sıkıştı. Otomobilde sıkışan yaralılar kısa sürede kurtarılırken, yaralanan Ceylan Öztürk Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, ağır yaralanan sürücü S.Y ile yaya İdris Dildilim Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Öztürk'ün tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, sürücü S.Y ile durakta bekleyen Dildilim yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü ifade

etti.

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 11:10:04
Güncelleme :25 Temmuz 2010 Pazar 14:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?