5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İkinci otobüs dehşeti

İZMİR'DE İKİNCİ OTOBÜS DEHŞETİ

İzmir'de, İZULAŞ'a ait bir belediye otobüsü, EVKA- 4 Gümrük seferini gerçekleştirirken Bornova Atatürk Mahallesi'nde freninin patlaması üzerine iki katlı bir binaya ve park halinde bir araca çarparak durabildi. Kazada, ilk belirlemelere göre sadece otobüs şoförünün yaralandığı açıklandı.

Kaza, bugün akşam saatlerinde gerçekleşti. Raif Korkmaz (50) yönetimindeki İZULAŞ'a bağlı 35 EDT 68 plakalı 165 numaralı belediye otobüsü, EVKA-4- Gümrük seferini gerçekleştirirken Bornova Atatürk Mahallesi'ndeki 472 sokakta yokuş aşağı inerken freninin patlaması üzerine iki katlı bir binaya ve park halindeki 35 AV 0378 plakalı minibüse çarparak durabildi. Kaza anında binada ve otobüste kimsenin bulunmaması bir faciayı önledi. Mahallede ikamet eden Ali Işık isimli vatandaş, kazadan canını zor kurtardığını

belirterek; "Ben otobüsün çarptığı binaya 10 metre uzaklıktaki kaldırımda oturuyordum. Otobüs aniden yokuş aşağıya inince kendi canımı zor kurtardım. Zaten bu bölgede 2001 yılında da aynı şekilde bir belediye otobüsü binaya çarparak durabildi. Yetkililer bir an önce gereken tedbirleri almalı" diye konuştu. Bazı mahalle sakinleri de yetkililere seslenerek; "Bu istikamete hep eski otobüs veriyorlar. Elbette frenleri tutmaz. Sokaklarımızın haline bakın" diye yakındı.

Kazada hafif yaralandığı bildirilen otobüs şoförünün kaza mahalline ulaşan ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

İZMİR'DE İKİNCİ OTOBÜS DEHŞETİ
İZMİR'DE İKİNCİ OTOBÜS DEHŞETİ
İZMİR'DE İKİNCİ OTOBÜS DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 17:50:03
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 20:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?