5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İş için gitti yanarak öldü

İŞ İÇİN GİTTİĞİ BODRUM'DA YANARAK ÖLDÜ

Bodrum'daki ünlü Barlar Sokağı üzerinde bulunan üç katlı otelin zemin katındaki restoran bar bölümünde masa ve sandalyelerin tutuşmasıyla başlayan yangında hayatını kaybeden Orkun Horozoğlu'nun arkadaşlarıyla iş için Bodrum'a gittiği öğrenildi.

Yangın, bugün saat 05.30 sıralarında Barlar Sokağı'nda bulunan 3 katlı, 3 yıldızlı, 26 odalı ve 52 yatak kapasiteli Baraz Otel'de çıktı. Mülkiyeti Bodrum Belediyesi'ne ait ancak 1984 yılından bu yana turizmci Mehmet Gökbel'in işletmeci olduğu otelin zeminindeki restoran- bar bölümünde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın binayı sardı. İhbar üzerine Barlar Sokağı'na sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile çevrede bulunan diğer işletmelere sıçramadan yangın söndürüldü.

Yangın sonunda 14 müşteri ile 8 personelin bulunduğu otel kullanılamaz hale geldi.

Otelin restoran- bar bölümünde bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Yapılan araştırmada, ölen kişinin İzmir'den 6 arkadaşıyla birlikte Bodrum'a gelen Orkun Horozoğlu olduğu belirlendi. Horozoğlu'nun yanmış cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yangında ayrıca dumandan zehirlenen ve vücutlarının çeşitli yerlerinde yanık oluşan Selim Bağrıyanık, Aydın Ünlü, Aykut Ünlü, Emre Burak Ünlü, Begüm Arpacıoğlu, Eren Çakıroğlu, Sertan Girgin, Şirin Çilengil, Orhan Yılmaz, Arzu Cengiz ve Işık Baranok ise 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi sonrası ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Yaralılardan Işık Baranok, vücudunda yüzde 50 oranında yanık bulunması nedeniyle ambulans helikopterle İzmir Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

İŞ İÇİN BODRUM'A GİTMİŞTİ

Yangında yaşamını yitiren Orkun Horozoğlu'nun bir inşaat firmasında çalıştığı, arkadaşları ile birlikte önce Milas'a gittikleri daha sonra Bodrum'a geldikleri belirtildi. Horozoğlu'nun evli ve 9 yaşında Özlem ile 5 yaşında Öznur isminde iki kız çocuk babası olduğu öğrenildi. Orkun Horozoğlu'nun ailesi acı haberle yıkıldı.

İŞ İÇİN GİTTİĞİ BODRUM'DA YANARAK ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2010 Pazar 16:25:02
Güncelleme :2 Mayıs 2010 Pazar 19:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?