5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Isınmak isterken zehirlendiler

KÖMÜR ATÖLYESİNDE 3 KİŞİ ZEHİRLENDİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan bir kömür presleme atölyesinde ton başına ücret alarak çalışan 3 kişi ısınmak için yaktıkları mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip hastaneye kaldırıldı.

Tedaviye alınan 3 kişiden biri ölürken, diğer 2 kişinin hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, İsfendiyar Arıkyan'ın, sahibi olduğu 4858 Sokak 19 numaradaki kömür presleme atölyesine gelmesiyle ortaya çıktı. Yaklaşık 2 hafta önce işe başlayan ve ton başına ücret aldıkları öğrenilen Metin Varmışoğlu (48), eşi Nermin Varmışoğlu (51) ve Umut Duruk (19), daha fazla para kazanmak için gece boyunca işlerine devam ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde Varmışoğlu çifti ve Duruk, ısınmak için yazıhane bölümünde mangal yaktı. Mangalın başında ısınmak isterken uykuya dalan

Varmışoğlu çifti ve Duruk, sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. İş yerine gelen Arıkyan tarafından bulunan Varmışoğlu çifti ve Duruk, hemen İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nermin Varmışoğlu ölürken, eşi Metin Varmışoğlu ve Umut Duruk'un hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iş yerinde soğutma çalışması ve inceleme yaptı. Nöbetçi savcının talimatıyla iş yerinde ayrıca bilirkişi incelemesi yapılacağı bildirildi. Nermin Varmışoğlu'nun cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KÖMÜR ATÖLYESİNDE 3 KİŞİ ZEHİRLENDİ
KÖMÜR ATÖLYESİNDE 3 KİŞİ ZEHİRLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 15:54:02
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 22:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?