5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İşsiz anne intihar etti

İZMİR'DE İNTİHAR

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde ekonomik nedenlerden dolayı bunalıma giren 40 yaşındaki kadın, kendisini çamaşır ipiyle asarak intihar etti.

Olay, saat 20.30 sıralarında Fikri Altay Mahallesi 6195. Sokak 11 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işsiz olduğu öğrenilen Hayriye Baltacı (40) ile 17 yaşındaki kızı Tuğçe Baltacı alışverişe çıktı. Alışveriş yapan anne ve kızı, akşam saatlerinde evlerine döndü. Kızı Tuğçe'ye aldıkları malzemeleri buzdolabına yerleştirmesini, kendisinin de bir süre dinleneceğini söyleyen Hayriye Baltacı odasına girdi. Alışveriş malzemelerini dolaba yerleştirdikten bir süre sonra annesinin odasına giden genç kız, annesini tavana asılı vaziyette buldu. Genç kızın araması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Hayriye Baltacı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Herhangi bir intihar notuna rastlanmazken, kızı Tuğçe sinir krizi geçirdi.

Hayriye Baltacı'nın bir süredir ekonomik nedenlerden dolayı bunalımda olduğu ve kızıyla birlikte mahalleye 2 hafta önce taşındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İZMİR'DE İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 21:57:05
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 00:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?