5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İşsiz genç ölmek istedi

İŞSİZ GENÇ İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

İzmir'in Bornova ilçesinde işsiz olduğu için bunalıma giren bir genç otoban köprüsüne çıkarak atlamak istedi. Polis ekipleri yaklaşık bir saatlik uğraşının ardından genci ikna ederek intihardan vazgeçirmeyi başardı.

Olay, gece 23.30 sularında Ege Üniversitesi kavşağı karşısında bulunan Aydın-Çanakkale otoban köprüsünde meydana geldi. Bir kişinin intihar etmek için köprüden aşağıya sarktığını gören vatandaşlar durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmek için köprü üstüne çıktı. Polis ve itfaiye ekiplerinin ikna çabalarına karşılık vermeyen 26 yaşındaki Tuncay A., işsiz olduğunu, eşinin evi terk ettiğini ve çocuğunun lösemi hastası olduğunu söyleyerek intihar etmek

istediğini belirtti. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ve polis ekibi, çevrede güvenlik önlemi aldı. Köprüden inmek istemeyen Tuncay A. yaklaşık bir saat sonra ikna oldu.

Polis ekipleri tarafından köprüden indirilen Tuncay A. sorgulanmak üzere Bornova Merkez Karakolu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞSİZ GENÇ İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
İŞSİZ GENÇ İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 09:41:01
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 16:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?