5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İşte bıçaklı dehşetin ayrıntıları

İKİ SEVGİLİNİN BIÇAKLI KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ

İki sevgili arasında başlayan tartışma kanlı bitti.

İzmir Kız Lisesi öğrencisi 19 yaşındaki Gülümser Dane, dört yıldır birlikte olduğu tekstil işçisi Cumhur Demirkoparan'dan 1 ay önce ayrıldı.

Ayrılmayı kabullenemeyen Coşkun Demirkoparan da 20 gün önce genç kızın evine giderek ailesinden istedi. Ancak, genç kız evlenme talebini geri çevirdi ve ailesi Gülümser'i Coşkun'a vermedi. Kendisini tehdit ederek tekrar birlikte olmak için çaba harcayan Coşkun Demirkoparan'ın baskısından bunalan Gülümser, Eşrefpaşa semtindeki evlerinden ayrılarak dört gün önce Yeşilyurt semti Basın Sitesi 172 sokakta bulunan halası Arzu Ş.'nin evinde kalmaya başladı.

İKİ BIÇAKLA GELMİŞ

Ayrılığı kabullenemeyen Coşkun Demirkoparan (31) genç kızın nerede kaldığını tespit ederek plan yaptı ve yanına iki bıçak alarak genç kızın 4 gündür yanında kaldığı halası Arzu Ş. ve Ziraat Mühendisi eniştesi Mustafa Ş.'nin evinin merdiven boşluğuna saklandı. Genç kızın eniştesi Mustafa Ş. evden çıkarak arabaya gitti, ardından halası Arzu Ş. ile birlikte okula gitmek için evden çıkan genç kızın önüne geçen çılgın aşık, Gülümser'i iterek eve soktu ve kendisine müdahale etmeye çalışan Arzu Ş.'yi de itekleyerek yere düşürdü.

SON SÖZÜ "YAPMA" OLDU

Yanında getirdiği iki bıçakla saldıran Coşkun Demirkoparan ile Gülümser Dane arasında yaşanan kavga sırasında genç kız aldığı bıçak darbeleri karşısında "Yapma" diye çığlık atarken, Coşkun'un elindeki bıçaklardan birini almayı başardı ve O da Coşkun Demirkoparan'ı bıçakladı.

Kapının tam kapanmaması üzerine içeri giren hala Arzu Ş. iki gencin kanlar içindeki bedenlerini yerde yatarken görerek yardım çağırdı. Olay yerine gelen polisler iki gencin aldıkları bıçak darbeleri sonucu hayatlarını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada olay yerinde iki bıçak bulundu. Gülümser Dane'nin boğazında, karnında ve göğsünde 20'ye yakın bıçak darbesi aldığı, Coşkun Demirkoparan'ın da boğazında ve karnından sekize yakın bıçak darbesi aldığı belirlendi.

KIZIM ONU İSTEMİYORDU

Olay yerine gelen Gülümser'in babası Ertan Dane, annesi Gülseren Dane ve kardeşi Engin Dane sinir krizleri geçirdi. Baba Ertan Dane, kızı Gülümser'in tekstil işçisi Cumhur Demirkoparan'ı istemediğini söylerken, kızın annesi saatlerce sakinleştirilemedi. Ailenin bazı fertleri görüntü alan gazetecilere saldırarak bazı basın mensuplarını darp etti.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından iki gence ait cesetler otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İKİ SEVGİLİNİN BIÇAKLI KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ
İKİ SEVGİLİNİN BIÇAKLI KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ
İKİ SEVGİLİNİN BIÇAKLI KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 13:39:05
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 15:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
azra vardallı IP: 78.179.146.xxx Tarih : 14.04.2010 21:23:36

gülüm çocukluk arkadaşım nereye gittin beni bırakıpta beraber paylaştığımız simitin tadı  hala damağımda gülüm benim o iblis çürüsün mezarda insallah . nasıl kıydı sana pislik ah gülüm çok dedim sana ayrıl o manyaktan  ama yoksun gülüm gittin sadece çocukluğumuz kaldı hafızamda rahat uyu gülüm benim onun anası babası çeksen çok çeksin gülüm hep aklımdasın ölene kadarda çıkmıcak  aklımdan kimseye unutmucam seni kimse unutamıcak seni   hep kalbimde yaşıcan gülümmmm