5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İtfaiye Kavşağı pazar günü kapalı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün M. Kemal Sahil Bulvarı ve Alsancak bölgesinin atık sularını Gümrük Pompa İstasyonu'ndan Büyük Kanal sistemine taşıyan atıksu isale hattında yaptığı revizyon çalışmaları nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde sürdürdüğü çalışmalarda sıra İtfaiye Kavşağı'na geldi. Basmane Meydanı'na doğru ilerleyen çalışmanın bu bölümünün tamamlanması için İtfaiye Kavşağı'nın 17 Temmuz Cumartesi gecesi saat 22.00'den 19 Temmuz Pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kısmi olarak araç trafiğine kapatılacak.

İZSU Genel Müdürlüğü'nce çalışmaları devam eden Gümrük pompa İstasyonu Terfi Hattı İnşaatı işi kapsamında Gazi Bulvarı'nın Şair Eşref Bulvarı- Gazi Osmanpaşa Bulvarı kesişiminde (itfaiye Kavşağı) yapılacak geçiş sırasında; Gazi Bulvarı'nın; Cumhuriyet Meydanı tarafında kalan kısmı Gazi Osmanpaşa Bulvarı ve Şair Eşref Bulvarı kesişimi ile bu kesimde bulunan refüj açıklığı Cumartesi gecesi saat 22.00'den Pazartesi sabah 05:00'e kadar trafiğe kapatılacak. Bu çalışmalar sırasında, Şair Eşref Bulvarı'nın Montrö Meydanı ile Gazi Bulvarı arasında kalan kısmının ve Gazi Bulvarı'na geliş şeridinin Montrö Meydanı'ndan itibaren, Şair Eşref Bulvarı'nın Gazi Bulvarı'ndan Montrö Meydanı'na gidiş şeridinin ise Hürriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasında kalan kısmı araç trafiğine kapatılacak. Hürriyet Bulvarı'nın 9 Eylül Meydanı ile Şair Eşref Bulvarı arasında kalan kısmını kullanarak Şair Eşref Bulvarı'na çıkış yapan araçların sadece sağa dönüş yaparak Hürriyet Bulvarı'nın Şair Eşref Bulvarı ile 1379 Sokak arasında kalan kısmından Şair Eşref Bulvarı'na çıkış yapan araçların ise sadece sola dönüş yaparak Montrö Meydanı'na yönlendirilecek. İkiçeşmelik Yolu'ndan gelerek Şair Eşref Bulvarı'na geçiş yapan araçlar sağa dönüş yaparak Gazi Bulvarı'ndan 9 Eylül Meydanı'na sola dönüş yaparak Cumhuriyet Bulvarı'na yönlendirilecek. Aynı zamanda bu süre içerisinde Gazi Bulvarı'ndan İkiçeşmelik yoluna sola dönüş açık tutulacak.

Pazartesi günü İtfaiye Kavşağı'ndaki çalışmalar tamamlanıp trafik önceki düzenine geçtikten sonra, Gazi Bulvarı'nın 9 Eylül Meydanı ile İtfaiye Kavşağı arasında kalan kısmının Cumhuriyet Bulvarı'na geliş şeridi araç trafiğine kapatılacak ve Cumhuriyet Bulvarı'na geliş; İtfaiye Kavşağı ile Cumhuriyet Bulvarı arasında kalan kısımda uygulandığı şekliyle Cumhuriyet Bulvarı'na tek yönlü verilecek.

ESHOT DA DÜZENLEME YAPTI

ESHOT Genel Müdürlüğü'de Cumartesi gecesi saat 22.00'de başlayıp Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek yeni trafik akışı nedeniyle otobüs güzergahlarında değişiklik yaptı.

Buna göre yeni güzergahlar şöyle olacak: Hürriyet Bulvarı'nı kullanan hatlar; Hürriyet Bulvarı-Şair Eşref Bulvarı- Dr. Refik Saydam Caddesi., Gazi Bulvarı ve İkiçeşmelik Caddesi ile Şair Eşref Bulvarından gelip İkiçeşmelik Caddesi ve Gazi Bulvarı İstikametine giden hatlar; Montrö Meydanı-Dr. Refik Saydam Caddesi.-Gazi Bulvarı ve İkiçeşmelik Caddesi, İkiçeşmelik Caddesi'nden gelip Alsancak istikametine giden hatlar; İkiçeşmelik - Caddesi Fevzipaşa Caddesi-Dr. Refik Saydam Cd, Şair Eşref Bulvarı güzergahlarını takip edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 18:04:04
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 19:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?