5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İtfaiyeciler yemekte buluştu

İTFAİYECİLER YEMEKTE  BULUŞTU

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, İtfaiye Haftası nedeniyle düzenlenen yemekte, “İtfaiyecilik yürek ister, inanç ister. Allah her zaman onların yanındadır” dedi.

İtfaiye Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamındaki en anlamlı buluşmalardan biri Kültürpark'ta gerçekleştirildi. Tüm teşkilat üyelerini buluşturan geleneksel yemekte, itfaiyeciler yılın yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attı. İtfaiye personeli ve ailelerinin bir araya geldiği yemeğe İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Genel Sekreter Vekili Pervin Şenel Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran, Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Tülay Azeri, İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır'ın yanı sıra CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven de katıldı.

Gece İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır'ın konuşmasıyla başladı. Barandır, İzmir İtfaiyesi olarak son 1 yıl içinde 5760 yangına müdahale ettiklerini, 1867 kurtarma faaliyetine katıldıklarını ve yüzlerce kuruluşun 338 bin personelini eğitimden geçirdiklerini hatırlatarak, “İzmir Büyükşehir Belediyesi bu faaliyetlerimiz sırasında araç, gereç ve teçhizat bakımından bizi destekleyerek, güç ve moral vermiştir” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan ise İzmir İtfaiyesi'nin son yıllarda Türkiye'de en büyük mesafe kat eden kurumlar arasında yer aldığını belirterek, özellikle Başkan Aziz Kocaoğlu'nun desteğiyle teşkilatın teknolojin açıdan büyük bir donanıma sahip olduğunu dile getirdi. Dr. Sırrı Aydoğan, bazı mesleklerin gönüllülük ve cesaret gerektirdiğini, itfaiyecilerin de başkalarının hayatı için kendi hayatını ortaya koyan insanlar olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “İtfaiyecilik yürek ister, inanç ister. İtfaiye teşkilatına kimse yardımcı olmasa bile, Allah her zaman onların yanındadır” İtfaiye çalışanların büyük ilgi gösterdiği geceye, İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası ile halk dansları topluluğu da renk kattı.

İTFAİYECİLER YEMEKTE  BULUŞTU
İTFAİYECİLER YEMEKTE  BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 11:15:01
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 17:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?