5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir 11 milyonluk talihliyi arıyor

İZMİR TALİHLİYİ ARIYOR

İzmir'in Balçova ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun marketindeki makineden oynanan 3 TL'lik Süper Loto kuponuna isabet eden 11 milyon TL, İzmir'de günün konusu oldu. 11 milyon TL'lik ödülün sahibi henüz meydana çıkmazken, kuponun oynandığı akaryakıt istasyonun çalışanları talihliyi merak ettiklerini söylediler.

6 haftadır devreden Süper Loto'da 11 milyon 1683 TL'ye ulaşan ikramiye, İzmir'in Balçova ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonundaki marketten oynanan kupona çıktı. Makineden oynanan 3 TL'lik kuponla tek başına 6 rakamı tutturan talihlinin Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ya da hastane yakınlarında çalışan biri olma ihtimalinin yüksek olduğu tahmin ediliyor.

Kuponun oynandığı akaryakıt istasyonunun saha sorumlusu Bülent Doğrar, "Burası bir akaryakıt istasyonu. Talihlinin kim olduğu konusunda bir fikrimiz yok ancak yakınlarda ikamet eden, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde görevli olan, tedavi gören ya da akaryakıt alan müşteriler olabilir. Kendisi güle güle harcasın. Yetkililere de seslenmek istiyorum, böyle büyük paraları daha fazla kişiye paylaştırsalar daha hayırlı olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İstasyonda bulunan makineden her hafta ortalama 3 bin TL'lik oyun oynandığı öğrenilirken, vatandaşlar paranın hayırlı bir iş için kullanılmasını istedi.

İZMİR TALİHLİYİ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 19:37:04
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 19:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?