5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir polisi iz peşinde

İZMİR POLİSİ İZ PEŞİNDE

İzmir'in Bornova ve Yenişehir semtlerinde peş peşe iki çiftin evlerinde öldürülmesinin ardından emniyet bünyesinde uzmanlar, GSM şirketleriyle irtibata geçip bölgedeki tüm telefon sinyallerini incelediler.

İzmir'in Bornova ilçesinde geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak Ayten ve Hüsnü Civan'ın öldürülmesinin ardından geçtiğimiz gün Yenişehir semtinde İsmet Taşmaz ve kocası Kazım Taşmaz'ın evlerinde bastonla dövülerek öldürülmesinin ardından soruşturmayı yürüten özel kurulan ekip GSM şirketleriyle irtibata geçip cinayet günleri bölgede görüşülen cep telefonlarının sinyallerini tek tek incelediler. Cinayet Masası dedektifleri, cinayetlerin işleniş biçimlerinin birbirinden farkı olduğunu ve konu hakkında bilgi

veren herkesin kimliğinin kesinlikle gizli tutulacağını söylediler. Soruşturmayı genişleten Cinayet Bürosu dedektifleri, tüm bölgedeki güvenlik kameralarının incelendiğini ve yaklaşık 500 kişiyle birebir görüşüldüğünü, öldürülen çiftlerin banka hesaplarının da incelemeye alındığını belirttiler.

İZMİR POLİSİ İZ PEŞİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2010 Cumartesi 14:32:02
Güncelleme :16 Ekim 2010 Cumartesi 23:16:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?