19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de moda günleri

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Rönesans Ajans, Yeni Asır Gazetesi işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilen İzmir Moda Günleri (İZMOD) muhteşem bir defile ile başladı. 

Fuar alanı içerisinde yer alan 4 numaralı holde gerçekleşen etkinlikte 35 manken, 80 parça ürün tanıttı. Bu yılın Mart ayında ilki düzenlenen İzmir Moda Günleri, ikinci kez İzmirlilerle buluştu. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Yeni Asır Gazetesi, İZFAŞ, Ege Giyim Sanayicileri Derneği, İzmir Terziler Odası ve Mert Optik'in sponsorluğunda yapılan İZMOD defilesi saat 20.00'da başladı. AKP İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın izleyici olarak katıldığı organizasyonu moda ve tekstil sektöründen çok sayıda kişi beğeniyle izledi. Açılışta Mert Optik gözlükleri eşliğinde Yards ürünleri tanıtıldı. Daha sonra sırasıyla Aytenler, Haluk Tosyalı, Levent Toptan ve Nazar Moda'nın 80 parçalık kreasyonları, ünlü modeller Ebru Güzel, Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Nur Gümüşdoğrayan ve Rönesans Ajans mankenleri tarafından sunuldu. Koreografisini Rönesans Ajans sahibi Akif Örük'ün gerçekleştirdiği defilede yer alan transparan kıyafetler dikkatle izlenirken, gelinlik ve abiyeler de göz kamaştırdı. Organizasyonun ilk akşamında defilenin ardından mankenler ve Rönesans Ajans yetkilileri, Alsancak Endülüs Meyhane'ye konuk oldu. 

Podyumların kağıt bebekleri, Şinasi Taşdemir'in işletmeciliğini yaptığı mekanda geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkardı. Solistler Oğuz Özvardar ile Sevil Sarıer'in seslendirdiği şarkılara eşlik eden konuklar, hayli renkli bir geceye ortak oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 09:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?