26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de terör operasyonu: 10 gözaltı

İzmir'de düzenlenen operasyonlarda, korsan gösteri, molotofkokteyli atma ve otobüs yakma olaylarına karıştıkları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.

Kadifekale ve Yamanlar semtlerinde terör örgütü PKK lehine korsan gösteri düzenleme, molotofkokteyli atma ve belediye otobüsünün yakılması olaylarıyla ilgili soruşturmayı sürdüren Terörle Mücadele Şube Müdülüğü ekipleri, bazı tespitleri doğrultusunda operasyon başlattı. 

Ekipler, belirlenen adreslere eşzamanlı olarak gerçekleştirdikleri baskınlarda, olaylarla bağlantıları bulunduğu iddia edilen 10 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda, hazırlanmış molotofkokteylleri ele geçirildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan kişilerin sorgularının sürdürüldüğü ve operasyonların devam edeceği bildirildi.

a.a
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 16:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tekin çiçek IP: 85.103.16.xxx Tarih : 26.03.2007 22:10:48
artık kimsenin bu ülkenin toprak bütünlüğünü bozmayacağına inanmalıdır bizler bu vatan için nice şhitler veren bir miletiz kimsenin bu memleketin huzurunu bozmaya hakı yoktur faka polis teşkilatınında çok sağlıklı işlendiğinii düşünenmem geçen gün bana keyfi keder bucada bana ikitane üst üste ceza kesildi sırf ben doğuluyum diye komiser olan kişiye neden bu ceza bana diye nasıl ödiyecem ben bunu sorarken ödiyemezsen kuzey ıraka gideceksin neden çok saygın bir teşkilatan bana bu tip sözler acaba bu tür insanlarda halkı bu ilkeye sohuturmuyormu ben ülkasine aşık olan biri olarak bunları bir polis memurundan bunları duymaktan son derece üzüntü içerisindeyim hala taktiri size bırakıyorum