5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmirliler özel akşamları çok sevdi

İZMİRLİLER ÖZEL AKŞAMLARI ÇOK SEVDİ

Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev Napoliten şarkılar ve Türkçe tangoları ile İzmirli sanatseverler ile buluştu. Alsancak Vapur İskelesi önünde binlerce sanatseverin katıldığı konserde sanatçı, operanın yanı sıra, şarkılara ve türkülere de yer verdi.

İzmir'in Kavakları isimli türküyü İzmirliler ile birlikte seslendiren sanatçıya anmalık olarak kahve takımı armağan eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kış sezonuna girmeden önce düzenlenen konserlerin ilgi çektiğini ve özel akşamları İzmirli sanatseverlerin çok sevdiğini söyledi.Repertuvarında Dario Moreno'dan Deniz ve Mehtap, Tanju Okan'dan Öyle Sarhoş Olsam ki, Özdemir Erdoğan'dan Bal Arısı,Erkin Koray'dan Arap Saçı ve MFÖ'den Unutulur Sanma adlı hit şarkıları da seslendiren sanatçıya İzmirliler hep bir ağızdan eşlik etti.

İzleyicilere operanın nasıl söylenmesi gerektiğini de öğreten ve ardından şarkıyı birlikte söyleyen Aysev, Birinci Kordon'da adeta dev bir koro oluşturdu. Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, CHP İzmir İl Başkanı Rifat Nalbantoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve belediye meclis üyelerin de izlediği konserde sanatçı pop, türkü ve oyun havalarına da yer verdi. Hakan Aysev'i operacı ikiz kardeşler Sinem ve Didem Balık da birlikte izledi ve sanatçının şarkılarına eşlik etti. Aysev konserde ünlü sanatçı Zülfü Livaneli'nin Nefesim Nefesine adlı bestesini de seslendirdi.

İZMİRLİLER ÖZEL AKŞAMLARI ÇOK SEVDİ
İZMİRLİLER ÖZEL AKŞAMLARI ÇOK SEVDİ
İZMİRLİLER ÖZEL AKŞAMLARI ÇOK SEVDİ
İZMİRLİLER ÖZEL AKŞAMLARI ÇOK SEVDİ
İZMİRLİLER ÖZEL AKŞAMLARI ÇOK SEVDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 12:06:03
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 13:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?