5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İZSU kazıları çileden çıkardı

İZMİR'DE YOLLAR KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

İzmir'in birçok semtinde, yol kazıları sebebiyle köstebek yuvasına dönen yollar yaya ve araç trafiğini olumsuz etkiliyor. Özellikle Konak, Buca, Karabağlar, Çiğli ilçelerinin birçok semtinde yapılan yol çalışmalarıyla İZSU'nun kazı çalışmaları vatandaşları çileden çıkardı.

Köstebek yuvasına dönen yollarda araçların güçlükle ilerlediğini belirten İzmirliler, belediyelere tepki gösterdi. Konak ilçesi Alsancak, Çankaya, Eşrefpaşa, Basın Sitesi, Yeşilyurt, Karabağar gibi birçok semtte yaşayanlar yollardan şikayetçi.

Bazı bölgelerde açılan çukurlar asfaltla kapatılırken bazı bölgelerde açılan yerlere hiç dokunulmaması dikkat çekiyor. Basın Sitesi'nde yaşayan vatandaşlardan Osman Ertürk (38), huzur evi önünde bulunan yolun kazıldığını, yolun belli bir kesiminin asfaltlandığını büyük bir bölümünün ise açık bırakıldığını söyledi. Huzur evinde kalan ve zaman zaman dışarı çıkan yaşlıların bozuk yoldan rahatça yürüyemediğini ifade eden Ertürk, "Belediyeler, kazdıkları yolları işleri bittikten sonra neden hemen kapatmıyor? Arabalarımızla bozuk yollarda ilerlemekte güçlük çekiyoruz. Lastikler zarar görüyor. Belediyelerin bu sorunu bir an önce çözmesini istiyoruz. Çağdaş İzmir bu olamaz" diye konuştu.

İZMİR'DE YOLLAR KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 09:21:05
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 10:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?