5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İZVAK'ın konuğu Sağlam olacak

İZVAK'IN KONUĞU ERTUĞRUL SAĞLAM OLACAK

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın TEB Bonus İzmirim Card ve İTO Vakfı'nın sponsorluğunda düzenlediği Ayın Başarıları Yarışması'nın bu ayki konuğu Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam olacak.

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK), TEB Bonus İzmirim Card'ı sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın (İTO Vakfı) sponsorluğunda düzenlediği Ayın Yıldızları Yarışması'nın bu ayki konuğu Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam olacak.

Sağlam, Turkcell Süper Lig'de bitime 6 hafta kala 61 puanla liderliğini devam ettiren Bursaspor'un bu konuma nasıl geldiği konusunda bilgiler verirken, kalan maçlarla ilgili de yorumlarda bulunacak. Türk futbolunun temel sıkıntılarıyla ilgili de görüşlerini açıklayacak olan Sağlam, ayrıca İzmir takımlarını da değerlendirecek. Basın mensuplarının ve katılımcıların sorularını da yanıtlayacak Sağlam'ın katılacağı toplantıda, "Bursaspor şampiyon olacak mı? sorusu da yanıt bulacak.

TEB Bonus İzmirim Card ve İTO Vakfı'nın sponsorluğundaki Ayın Başarıları Yarışması'nda gündem yaratan önemli isimleri konuk ettiklerine dikkat çeken İZVAK Başkanı Erdoğan Tözge, "Geçen ay, hem İzmir futbolunu yakından tanıyan hem de fikirleriyle bizlere önemli ipuçları veren Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu'nu misafir etmiştik. Şimdi ise Türk futbolunun son dönemlerdeki en başarılı teknik adamlarından Ertuğrul Sağlam'la birlikte olacağız. Kendisine, şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

TEB Ege Bölge Yöneticisi Gökhan Sertsöz ise "En büyük dileğimiz önümüzdeki sezon İzmir'den de bir takımın Turkcell Süper Lig'de Bursaspor gibi başarılı olmasıdır" diyerek şunları söyledi:

"TEB Bonus İzmirim Card ve İTO Vakfı'yla birlikte hayata geçirdiğimiz projede bugüne kadar İzmir ekiplerine 500 bin TL'ye yakın kaynak aktardık. Bucaspor, artık Turkcell Süper Lig'e çok yaklaştı. Altay ve Karşıyaka'nın şansları devam ediyor. İnşallah bu üç takımımızdan ikisi önümüzdeki sezon Bursaspor'un konumunda olacaklardır."

Ayın Başarılıları Yarışması, 06 Nisan 2010 Salı günü saat 09.30'da İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 12:10:02
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 13:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?