5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kahramanlar'da can pazarı

CAN PAZARI YAŞANDI

İzmir'in Konak ilçesi Kahramanlar semtinde belediye otobüsünün çarptığı iki kişi hayatını kaybetti.

İki ay önce Bypass ameliyatı olan Aydınlı Soyer Korkmaz, eşi Rahime Korkmaz (36) ve kayınpederi Mehmet Kaya (80) ile kontrol için İzmir'e geldi. Ata Kalp Hastanesi'nde işlerini bitiren Korkmaz ailesi bir süre dinlendikten sonra yola çıkmaya hazırlandı. Kahramanlar semti 1396 sokaktan yolun karşısına geçen Soyer Korkmaz, eşi ve kayınpederini beklemeye başladı. Rahime Korkmaz ve babası Mehmet Kaya yolun karşısına geçeceği sırada Hakan T. yönetimindeki 35 BMN 73 plakalı belediye otobüsü hızla bunlara

çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen Rahime Korkmaz ile Mehmet Kaya'ya olay yerine gelen sağlık ekipleri dakikalarca kalp masajı yaparak yaşatmaya çalıştı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Rahime Korkmaz Ata Kalp Hastanesi'ne babası Mehmet Kaya da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Rahime Korkmaz ve Mehmet Kaya kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Kaza yerine gelen vatandaşlar belediye otobüs şoförüne tepki gösterdi. Şoför Hakan T. de polis tarafından gözaltına alındı.

CAN PAZARI YAŞANDI
CAN PAZARI YAŞANDI
CAN PAZARI YAŞANDI
CAN PAZARI YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 16:46:05
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 17:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?