26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kan bağışlayana sinema bileti

Türk Kızılayı ve SSK Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün İzmir'de başlattığı "Ulusal Güvenli Kan Temin Projesi"ne Cinebonus YKM Sineması da destek verdi. SSK Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde yürütülen kampanyada kan bağışçılarına sinema bileti hediye edildi.

SSK Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün kan sorununa destek vermek amacıyla başlattığı kan bağış kampanyasının üçüncüsü gerçekleştiriliyor. Kampanya çerçevesinde kan bağışı yapan vatandaşlara sinema bileti verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan SSK Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli Doktor Tuna Yılmaz, amaçlarının sosyal bir aktiviteye sanatsal ve kültürel bir katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Bağışçılara sinema bileti verilmesinin farkındalık yaratılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, "İki saatlik zaman içerisinde 11 kişi kan bağışında bulundu. Amacımız 40 ünite kana ulaşmak. Vatandaşlarımız bu konuda duyarlı davranıyor. Kampanyamız akşam 17.00'a kadar devam edecek. Böyle kampanyalar umarız başka kurum ve kuruluşlara da örnek olur" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2007 Perşembe 13:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?