5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kar maskeli gaspçı liseliler

KAR MASKELİ GASPÇILAR YAKALANDI

İzmir'in Bornova ilçesinde, soygun yapan kar maskeli beş kişi yakalandı. Büfeciyi silahla tehdit edip 600 lirasını alan şüphelilerden ikisinin lise öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Bornova ilçesinde önceki gün meydana gelen silahlı gasp olayını polis çözdü. İddiaya göre, saat 21.30 sıralarında kar maskeli beş şüpheli M.A.'nın işletmeciliğini yaptığı büfeye otomobille gelip silah tehdidiyle kasadaki 600 lirayı alarak kayıplara karıştı. Polisi arayan M.A. da kar maskeli kişiler tarafından parasının gasp edildiğini söyledi. Plakası belirlenemeyen otomobille kaçan gaspçıların peşine düşen Bornova Asayiş ekipleri, saat 23.55 sıralarında İ.G. ve M.A.'nın içinde bulunduğu otomobili durdurup iki şüpheliyi yakaladı.

Soruşturmayı derinleştiren polis, olaya adı karışan Y.G., L.A., B.F. ve M.B. isimli dört kişiyi daha yakaladı. Yakalanan şüphelilerin yapılan üst aramasında iki ses tabancası, dört kar maskesi ve 345 TL ele geçirildi. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen zanlılardan L.A. ile B.F.'nin bir ticaret meslek lisesinde öğrenci oldukları ortaya çıktı. Yaşları küçük olan L.A. ile B.F. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. İfadesi alınan diğer zanlı M.B. de serbest bırakıldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan İ.G., M.A. ve Y.G. adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden ele geçirilen 345 TL büfeci M.A.'ya verildi.

KAR MASKELİ GASPÇILAR YAKALANDI
KAR MASKELİ GASPÇILAR YAKALANDI
KAR MASKELİ GASPÇILAR YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 11:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?