5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kara'ya destek çığ gibi

BAŞKAN KARA'YA DESTEK BÜYÜYOR

İzmir Mobilyacılar Odası'nın yaklaşan Olağan Genel Kurulu öncesinde sektörün önde gelen temsilcilerinden destek açıklamaları geldi. İZTO, EBSO ve EİB meclis üyeleri mobilya sektörünün geleceği için Başkan Kara ile yola devam edeceklerini söyledi.

İzmir Mobilyacılar Odası'nın Olağan Genel Kurulu 3 Şubat 2010 tarihinde gerçekleşecek. Şirinyer Düğün Salonu'ndaki seçime oda üyelerinin büyük ilgi göstereceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz günlerde mobilya sektörü, sivil toplum kuruluşları ile yerel ve genel yönetimlerle istişare toplantısı yapan İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara yola devam kararı almıştı. Başkan Kara'nın bu kararı alması için baskı yapan sektör temsilcileri desteklerini odaya gelerek gösterdi. İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ege İhracatçı Birlikleri'ndeki mobilyacılar peş peşe yaptıkları açkılamalarda sektörün geleceği için Başkan Kara'yı odanın başında görmek istediklerini söyledi.

Mobilya sektöründe önemli etkisi bulunan İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Nevzat Artkıy, “İzmir Mobilyacılar Oda Başkanımız Mustafa Kara'nın görevde olduğu dönemde sektöre önemli hizmetler verilmiştir. Çalışmalarından son derece memnunuz. Kentimizde sektörün önünün açılabilmesi için biz İzmir Ticaret Odası Mobilya Meslek Komitesi olarak Başkan Kara'yı destekleme kararı aldık”dedi.

Mesleğindeki vizyonu ile bilinen Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyesi Ali Şemsioğlu dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizin yaşandığı dönemde sektörün birlikteliğini koruması gerektiğine vurgu yaptı. Şemsioğlu sözlerini şöyle tamamladı, “Yerli üretim ve ihracat sürekli gelişiyor. Ancak dünya pazarlarında hala istenilen düzeyde değiliz. Esnaf ve sanatkarımızın uluslararası piyasalara açılımının sürmesi için İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Kara'nın görevine devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Olağan Genel Kurul'da Başkan Kara ve ekibini destekliyoruz”.

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Kara'ya sektörden gelen destek çığ gibi büyüyor. Mobilyacıların Genel Kurula tek liste ile gideceği tahmin ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 19:06:03
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 13:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?