5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Karşıyaka'da banka soygunu

İZMİR'DE KORKUTAN BANKA SOYGUNU

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde öğle saatlerinde müşteri kılığında bankaya gelen kimliği belirsiz bir kişi silahlı ve biber gazı ile gerçekleştirdiği soygunda iddialara göre 15 bin Türk Lira alarak kayıplara karıştı.

Soygunda saldırganın güvenlik görevlisi ve iki banka çalışanını biber gazı ile etkisiz hale getirdiği iddia edildi. Herhangi bir yaralama olayı ve can kaybının yaşanmadığı soygun ile ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde öğle saatlerinde banka soygunu gerçekleşti. Görgü tanıklarının iddialarına göre beyaz bir araç ile bankaya gelen saldırgan içeriye müşteri kılığında girdikten sonra gişe işlemlerinde bulunan görevli banka memurunun yüzüne biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Kimliği belirsiz zanlının bankada bulunan 5 kişiyi elindeki silah ile korkuttuğu, banka görevlileri B.S ve 8 aylık hamile olduğu öğrenilen C.D.'yi ise biber gazı ile etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Bankanın şube yöneticisi konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Çalışanlarımızın sağlığı iyi. Şubemiz birazdan hizmete açılacaktır. Para tespiti yapılıyor. Hamile arkadaşımızın sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik. Soygunu yapan kişinin silah gösterdikten sonra biber gazı sıktığı söyleniyor. Şubemizde ilk kez böyle bir şey oluyor" dedi.

Olayla ilgili olarak tedirgin olduklarını belirten bölgedeki vatandaşlar ise "Güpegündüz şaşırdık. Tedirginiz. Nasıl yapmış hayret ediyoruz" diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler. Soygun ile ilgili olarak yaklaşık 15 bin Türk Lira'nın çalındığı iddia edilirken, polis çevrede bulunan güvenlik kameralarına el koydu.

İZMİR'DE KORKUTAN BANKA SOYGUNU
İZMİR'DE KORKUTAN BANKA SOYGUNU
İZMİR'DE KORKUTAN BANKA SOYGUNU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 15:39:02
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 16:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?