5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kayınvalidesini yaktı!

KAYINVALİDESİNİ YAKTI

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi'nde 62 yaşındaki Nazmiye Çelik, kızının evine dönmesine izin vermediği gerekçesiyle damadı tarafından üzerine benzin dökülerek yakılmak istendi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün öğle saatlerinde Torbalı'ya bağlı Ayrancılar Mahallesi'nde meydana geldi. Z.Ö. (41) isimli şahıs, 10 gün önce tartışıp ailesinin evine gönderdiği eşi Eşi D.Ö.'yü (36) almak için kayınvalidesinin evine gitti.

Kayınvalide, son günlerde sıkıntılı bir dönemden geçen kızının daha fazla acı çekmemesi için D.Ö.'yü göndermek istemedi. Kayınvalidesine sinirlenen damat, yanında getirdiği içi benzin dolu bira şişesini evin içine atıp elindeki çakmakla evi ateşe vererek olay yerinden

kaçtı. Üzerine benzin dökülen Nazmiye Çelik, bir anda alevler içinde kaldı. Evdekilerin yardımıyla söndürülen yaşlı kadın, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan Çelik, tedavi altına alındı.

Olaydan hemen sonra kayıplara karışan damat Z.Ö., Ayrancılar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından her yerde aranmaya başlandı. Damat Z.Ö.'nün Nazmiye Çelik'in evine giderken yanında benzin bulundurması ise saldırıyı daha önceden planladığı ihtimalini gündeme getirdi.

KAYINVALİDESİNİ YAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 12:35:04
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 15:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?