5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kaymakçı'da motosiklet faciası

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı beldesi Orhangazi köyünde meydana gelen motosiklet kazasında, 2 kişi ölürken, bir kişi de ağır yaralandı.

Orhangazi köyü istikametinden Köfündere köyüne giden Bülent Tekeli (29) yönetimindeki plakasız motosiklet yokuş aşağı giderken karşı yönden gelen Ali Durmaz yönetimindeki motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın ardından her iki motosikletin sürücüleri Bülent Tekeli ve Ali Durmuş kaza yerinde öldüler. Kazada ölen Ali Durmuş'un arkasında oturan Eyüp Hepel (28) de ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber verdiği sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Eyüp Hepel önce Ödemiş Devlet Hastanesi'ne daha sonra İzmir Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İKİ AY ÖNCE BABA OLMUŞTU

Kazada ölen Bülent Tekeli'nin, Köfündere köyü muhtarı Hasan Tekeli'nin oğlu olduğu ve iki ay önce baba olduğu öğrenildi. Kazanın ardından köylüler Ödemiş Devlet Hastanesi morgu önüne geldi. Kazada ölen Bülent Tekeli'nin bir yıllık eşi Burcu Tekeli ve Tekeli ailesinin yakınları fenalık geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatıldı.

Orhangazi köyü yakınlarında meydana gelen kazanın bir benzeri, Seyrekli köyünde iki ay önce yaşanmış ve kask takmayan iki motosiklet sürücüsü ölmüştü.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 10:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?