5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kaza sonrası büyük ayıp

KAZA SONRASI BÜYÜK AYIP

İzmir'in Sabuncubeli mevkiinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden kamyon şoförünün parasının, olay yerine yardıma gelmiş gibi görünen şahıslar tarafından çalındığı ortaya çıktı.

Dün akşam İzmir'in Sabuncubeli mevkiinde, Karayolları tarafından köprü inşaatı için açılan 15 metrelik çukura uçan kamyonun içindeki Fahrettin Alageyik (44) ve kardeşi Seyfettin Alageyik (30), olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Olay yerine yardım için geldiği sanılan şahısların, kamyon şoförünün paralarını çaldığı ortaya çıktı.

Yaşadıkları acıyı kelimelere dökmekte güçlük çeken Fırat Erdoğan, "Bu kazada iki dayımı birden kaybettim. Dayılarımdan birinin iki tane bebeği kaldı ardında. Yaşadığımız acının yanı sıra bizleri daha da çok üzen bir olay da kazanın ardından gelenlerin dayımın çantasından yaklaşık bin TL parasını çalmaları oldu. Bu insanlık dışı bir olaydır" diye konuştu.

 

UYARI LEVHALARI KAZADAN SONRA ARTTI

Öte yandan kamyonu kullanan dayısının uyarı işaretlerinin yetersizliği yüzünden bu kazayı yaptığını iddia eden Fesih Uluğ, "Dayım çukura duramayacak kadar yaklaştıktan sonra fren yapmış ancak fayda etmemiş. Fren izleri hala duruyor. Ben böyle bir çalışmanın yapıldığı alanın bu kadar başıboş bırakılmasına çok kızdım. Bize bu acıyı yaşattılar. Şimdi daha yeni akılları başlarına geldi de yirmi tane uyarı işaretleri koymuşlar. Daha önce neden bu kadar özen göstermediler?" diyerek yetkililere sitem etti.

Olay yerine çok yakın mesafede bulunan bir benzin istasyonundan güvenlik kamerası görüntülerini almaya çalışacaklarını belirten Uluğ, "Güvenlik kameralarını incelemek istiyoruz. Ne kadar uyarı levhası bulunduğunu bilmek istiyoruz" dedi.

KAZA SONRASI BÜYÜK AYIP
KAZA SONRASI BÜYÜK AYIP
KAZA SONRASI BÜYÜK AYIP
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 15:28:05
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 15:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?