5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de

KEMAL KILIÇDAROĞLU DİKİLİ'DE KONAKLADI

Dün gece İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dikili'de konakladı.

Dikili'de Belediye Başkanı Osman Özgüven tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, Dikili'ye CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, İzmir metropolden 8 CHP'li Belediye Başkanı ve CHP İzmir İl Teşkilatı ile birlikte gece saat 02.00'de geldi.

Kılıçdaroğlu'nu Dikili'de Belediye Başkanı Osman Özgüven'in yanı sıra Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, eski CHP milletvekili Sefa Taşkın, bölgenin çeşitli ilçe başkanları karşıladı. Otelde çorba içtikten sonra heyet istirahate çekildi. Sabah yapılan kahvaltı sırasında Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, Kılıçdaroğlu'na yörece ünlü Kocaoba Halısı hediye etti, Dikili Belediyesi'nin basında da sıkça yer alan sosyal belediyecilik anlayışını ifade eden

kitapçığını ve Dikili tanıtım broşürlerini verdi. Daha sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile birlikte Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ile kısa bir söyleşi yapan Kılıçdaroğlu iktidara yürüdüklerini ifade etti. Kılıçdaroğlu, su politikası ile yargıda edinilen başarıdan dolayı Özgüven'i kutladıktan sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Özgüven'den kararın fotokopisini istedi. Kahvaltı sonrası konvoy miting alanına gitmek üzere hareket etti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU DİKİLİ'DE KONAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 13:38:04
Güncelleme :10 Temmuz 2010 Cumartesi 13:39:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?