5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kenan Doğulu geliyor!

KENAN DOĞULU İZMİR'DE SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Gnçtrkcll'in düzenlediği Kenan Doğulu konserleri serisinin ikincisi, 2 Ekim Cumartesi günü İzmir Fuar Alanı'nda yapılacak.

Türkiye'nin gençlik kulübü Gnçtrkcll tarafından düzenlenen Kenan Doğulu konserleri serisi, 2 Ekim Cumartesi günü İzmir ile devam edecek. Organizasyonu BKM tarafından Ekim ayı boyunca 8 farklı ilde gerçekleştirilecek konserlerin İstanbul dışında hangi illerde yapılacağı, Gnçtrkcll üyelerinin talepleri doğrultusunda belirlendi.

8-19 Eylül tarihleri arasında internetten ve SMS yoluyla 14 il için yapılan oylamada, Gnctrkcll'liler 500 binden fazla oy kullandı. Gençlerden en çok oy alan il 85 bin oy ile Adana olurken, konser yapılacak diğer iller aldıkları oy sırasına göre Bursa, Trabzon, Gaziantep, Konya, İzmir, Ankara oldu.

İnternetten ve SMS yoluyla oy kullanarak belirlenen iller, hem Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla hem de DJ performansları ve Gnçtrkcll'in sürpriz eğlenceleriyle hareketlenecek. Konserler, 2 Ekim Cumartesi günü İzmir Fuar Alanı'ndaki konserin ardından Bursa, Trabzon, Gaziantep, Adana ve Ankara'da devam edecek ve 17 Ekim Pazar günü düzenlenecek Konya konseriyle sona erecek.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 13:34:04
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 13:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?