5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kızını bulana 10 bin lira verecek

KIZINI BULANA 10 BİN LİRA VERECEK

İzmir Alaçatı'da, 17 gün önce 17 yaşındaki Dilara Mercik dershane çıkışı ortadan kaybolmasının ardından baba İhsan Mercik kayıp olan kızının 17 Kasım'dan önce bulunmasına yardım edene 10 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Son 5 yılda jet sosyetenin uğrak yerlerinden birisi olan Alaçatı'da Yahya Kerim Onart Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencisi olan Dilara Mercik'in 22 Ekim 2010 tarihinde gittiği dershaneden çıktıktan sonra ortadan kaybolduğunu anlatan baba İhsan Mercik, lise birinci sınıftan beri kızının peşini bırakmayan T.A. tarafından kaçırıldığını iddia etti. Umutla Dilara'dan gelecek mutlu haberi bekleyen baba İhsan Mercik, hayatlarının altüst olduğunu, şeker hastası olan eşinin zor günler geçirdiğini söyledi.

Kızının bulunmasına yardım edenlere 10 bin lira ödül vereceğini anlatan Mercik, "Kızımın sağ olup olmadığını bile bilmiyoruz. Kızımızın sağ olduğunu ve güvende olduğunu bilmek bile en azından bizi rahatlatır. Kızım 17 Kasım'da 18 yaşına girecek ve reşit olacak. Bu tarihten sonra kaçıran kişiler büyük bir ihtimalle zorla nikah kıyabilir ve bizim elimiz kolumuz bağlı kalacak. Kızımın bulunmasında yardımcı olacak kişiye hiç düşünmeden taahhüt ettiğim ödülü vereceğim. Eğer ücret az gelirse arasınlar konuşalım otomobilimi vereyim" dedi.

Baba İhsan Mercik, kızı Dilara'yı görenlerin veya nerede olduğunu bilenlerin insaniyetlik namına "155 Polis İmdat Hattı'nı" ya da jandarmayı aramalarını istedi. Acılı baba, kızının bulunması için vaat ettiği ödülü duyurmak için hazırlattığı el ilanlarını Alaçatı ve İzmir'in çeşitli yerlerine asıyor.

Çeşme Alaçatı'da sağlık memuru İhsan Mercik'in Yahya Kerim Onart Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencisi kızı Dilara Mercik, geçen 22 Ekim 2010 tarihinde dershane çıkışı esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolmuştu. Kızının daha önce de sürekli kendisini arayarak rahatsız eden T.A. isimli bir kişi tarafından zorla kaçırıldığı yönünde bilgiler olduğunu ve bu yönden Alaçatı Jandarma Karakolu'na ve savcılığa şikayette bulunduğunu belirten baba İhsan Mercik, "Kızımın hayatından

endişe duyuyorum. 17 gündür kızımdan haber alamıyoruz. En son kaybolduğu gün 22 Ekim saat 17.15'de annesine beni ara diye mesaj atmış hemen aradık, telefonu kapalı o günden beri bir daha telefonu bile açılmadı" diye konuştu.

KIZINI BULANA 10 BİN LİRA VERECEK
KIZINI BULANA 10 BİN LİRA VERECEK
KIZINI BULANA 10 BİN LİRA VERECEK
KIZINI BULANA 10 BİN LİRA VERECEK
KIZINI BULANA 10 BİN LİRA VERECEK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 16:38:04
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 10:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?