5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kızını su dolu kovada boğdu

İzmir'in Bergama İlçesi'nde cinnet getiren bir kadın, önce ellerini iple bağladığı 8 yaşındaki kızını su dolu kovada boğarak öldürdü, ardından da ilaç içip canına kıymak istedi. Eşinin yarı baygın bulduğu kadın, hastaneye kaldırıldı.

Bir süredir psikolojik tedavi gören 36 yaşındaki D.İ., Ankara'ya giden kayınvalidesinin evine ilköğretim okulu 2'inci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki kızı Sude İ. ile birlikte gitti. Cinnet getiren D.İ., ellerini ve kollarını iple bağladığı kızını, banyoda içerisine su doldurduğu kovada boğdu, ardından da tedavisi için kullandığı ilaçları içerek canına kıymak istedi.

Apartmanın yakınlarında işyeri bulunan bakkal 36 yaşındaki Sural İ. telefonla aradığı eşine ulaşamayınca gittiği evde kızıyla ve eşinin hareketsiz bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine Sural İ., kızıyla eşini otomobille Bergama Devlet Hastanesi'ne götürdü. S.İ.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi, D.İ. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisinin ardından kendine gelen D.İ.'nin polise verdiği ilk ifadesinde kızını boğarak öldürdüğünü ardından da ilaç içerek canına kıymak istediğini söylediği öğrenildi.

Küçük kızın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. D.İ. ise hastanedeki tedavisinin ardından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

...
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 10:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
müge durmaz IP: 88.253.40.xxx Tarih : 27.03.2010 13:25:39

ayy ben bu cinayet sırasında o evin önünden  geçtim sonra arkadaşım seslendi ve cinayet olduğunu söyledi. allah rahmet ellesin kıza