5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kocaoğlu’dan fazla mesai

BAŞKAN’DAN “FAZLA MESAİ”

Yatırımları incelemek ve sorunları tespit etmek için belediye yöneticileriyle birlikte sefere çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 3 günde bin 500 kilometre yol yaptı. Başkan Kocaoğlu’nun inceleme gezisi geç vakitlere kadar sürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’i köşe bucak dolaşarak tüm yatırımları yerinde inceliyor. Günde ortalama 500 kilometre mesafe kat eden, gittiği ilçelerin sadece merkezlerine değil, mahalle ve köylerine de uğrayan Başkan Aziz Kocaoğlu, önümüzdeki dönemlerde bu gezilerin süreceğini söyledi. Başkan Kocaoğlu, yapılan hizmetleri yerinde görmek, gittiği bölgelerin halkıyla bir araya gelmek ve sorunları ilgili bürokratlarla birlikte yerinde tespit etmek istediklerini belirtti. 3 günde Menderes, Torbalı, Bayındır, Seferihisar, Selçuk, Kemalpaşa ve Urla’nın yanı sıra, merkezdeki Bornova ve Bayraklı’daki pek çok projeyi yerinde gören Başkan Kocaoğlu’nun incelemeleri geç saatlere kadar sürdü.

TATİLCİLERİ DİNLEDİ, ARITMA MÜJDESİ VERDİ

Başkan Kocaoğlu, Seferihisar’a bağlı Doğanbey sahilinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeleri de inceledi. Burada tatil yapan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı, sorun ve talepleri dinledi. 6 yıldır, bu bölgenin arıtma sorununu çözmek için çabaladıklarını belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, yer arayışlarının sonuçsuz kalması nedeniyle bugüne dek amaçlarına ulaşamadıklarını söyledi. Arazi konusunda Turizm Bakanlığı ile temas halinde olduklarını, kaynağı ve projesi hazır olan arıtmanın en kısa sürede kurulacağını müjdeledi. Vatandaşlar ise, sahilde yapılan düzenlemeler ve iyileştirilen plaj için Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti.

URLA TURU GECEYE KALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, programında yer alan Urla’ya ancak geç saatlerde uğrayabildi. Başkan Aziz Kocaoğlu, burada Urla Belediyesi tarafından restore edilen Kültür Merkezi’ni gezdi ve yapılan çalışmalara nasıl destek olabilecekleri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Programın sonunda ise Urlalılarla birlikte bir kahvehane de çay içerek yorgunluk attı.

BAŞKAN’DAN “FAZLA MESAİ”
BAŞKAN’DAN “FAZLA MESAİ”
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 11:30:05
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 12:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?