5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kocaoğlu’na bir haller oldu!

BBP İZMİR İL BAŞKANINDAN ULAŞIM ZAMMINA TEPKİ

İzmir Büyük Şehir Belediyesinin ulaşımla ilgili son icraatları ile ilgili Büyük Birlik Partisi ( BBP ) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket’ ten eleştiri geldi.

BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket yaptığı açıklamada; “Oy versek de vermesek de, bu güne dek iyi niyetinden ve kişiliğinden asla şüphe etmediğimiz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu özellikle son günlerde öyle ilginç ve gereksiz konularla gündeme gelmeye başladı ki, Aziz Kocaoğlu’ na bir haller oldu demekten kendimizi alamaz olduk. Önce engelli vatandaşlarımıza ulaşımla ilgili uygulanan kolaylığın kaldırılmasıyla ilgili karar, ardından Belediye otobüsünün karıştığı ve göz göre göre yaşanan trafik terörü ve Aziz Kocaoğlu’nun anlaşılmaz savunması. En son olarak E.Ü öğrencilerinin okullarına gitmek amacıyla kullandıkları Bornova Metro istasyonundan, Ege Üniversitesi’ne ücretsiz ulaşımı sağlayan 525 numaralı belediye otobüslerinin bundan sonra ücretli olması ile ilgili alınan karar. El insaf Aziz başkan. İnsanda biraz vicdan olur” dedi.

Gençler bu otobüsle tahsil öğrenmeye gittiklerini belirten Bereket; “Zaten harç parasından barınmaya, yemekten kayıt parasına kadar pek çok nedenden dolayı maddi sıkıntı içerisinde yüzen bu gençlerimize İzmir Büyük Şehir Belediyemizin reva gördüğü bu uygulama, her zaman övündüğünüz sosyal belediyecilik anlayışınızı da bir kere daha ortaya koymuş oldu. Eğer belediyeniz bu gençlerden alacak olduğu otobüs bilet ücretlerine muhtaç hale geldiyse, bakın size tekbir çözüm önerisi. Önce siz sonra sayısını bilemediğim danışmanlarınız, bürokratlarınız su gibi benzin yakan o lüks makam araçlarından inin oradan sağlayacak olduğunuz benzin paraları bu gençlerimizin otobüs paralarından elde edeceğiniz geliri kat kat karşılayacaktır” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 11:57:01
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 23:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?