5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kocaoğlu'ndan esnafa destek

BAŞKAN KOCAOĞLU'NDAN ESNAFA DESTEK

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile birliğin yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 23'üncü olağan genel kurulunda tekrar başkan seçilen Zekeriya Mutlu'yu tebrik etti. Birliğin önceki başkanı Mehmet Ali Susam'ın İzmir Milletvekili seçilmesinin ardından Mutlu'nun başkanlık koltuğunu devraldığını hatırlatan Başkan Kocaoğlu: "Siz de benimle aynı kaderi paylaştınız. Rahmetli Ahmet Piriştina'nın ardından ben meclis kararıyla Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştum. 29 Mart 2009'daki seçimlerde de bir sınav vererek, tekrar başkanlık yapmaya hak kazandım. Siz de kongrede esnafın büyük teveccühünü alarak kongrede tekrar görev aldınız" dedi.

Her zaman esnaf teşkilatının yanında olduklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, "Sizin içinizden çıkan bir fert olarak, 40 yıllık deneyimimle esnaf cephesinden bakmayı biliyorum. Sizden birisiyim ve hep sizinle olacağım. Yeni dönem, esnaflara ve tüm kente hayırlı olsun" diye konuştu.

Zekeriya Mutlu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun genel kurula bizzat katılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Mutlu; "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak esnaf teşkilatına bakışınızı, anlayışınızı ve sorunların çözümünde gösterdiğiniz çabayı biliyoruz. Bundan sonra da göstereceğiniz ilgiden hiç şüphemiz olmadığını belirtmek istiyoruz. Bize verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Hem esnaf, hem de İzmir için bize ne düşüyorsa yapmaya ve işbirliğine her zaman hazırız" dedi.

BAŞKAN KOCAOĞLU'NDAN ESNAFA DESTEK
BAŞKAN KOCAOĞLU'NDAN ESNAFA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 14:56:03
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 16:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?