5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kocaoğlu'ndan şoförlere ziyaret

AZİZ KOCAOĞLU, ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Genel Kurul sonrasında yeniden başkan seçilen Celil Anık'ı kutlayan ve Şoförler Odası'nın yeni hizmet binasını gezen Kocaoğlu, Celil Anık'tan taksi esnafının sorunları hakkında bilgi aldı. Taksici esnafına Başkan Kocaoğlu'dan destek sözü geldi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret eden Kocaoğlu, İzmir'i kalkındırmak üzere yola çıktıklarını belirterek, kentin sosyal ve ekonomik yapısını geliştirecek projeler üzerinde çalıştıklarını, şehirde yaşayan herkesle birlikte şoför esnafının da gelirinin önemli ölçüde artacağını söyledi.

Kocaoğlu, İzmir'in birkaç yıl içinde fuar ve kongre turizmi ile kalkınacağını, şehre daha fazla turist geleceğini; ekonomik kriz yüzünden ciddi sıkıntılar yaşayan esnafın işlerinin yarı yarıya artacağına inandığını belirtti. Termal sağlık turizmine açılan İnciraltı bölgesi, Gaziemir'deki yeni fuar alanı, Kemeraltı Çarşısında yapılan cephe düzenlemeleri ve Agora kazı alanındaki kamulaştırmaların hep turizme yönelik çalışmalar olduğunu ve çok yakında meyve vereceğini söyleyen Kocaoğlu, 2010 yılından

itibaren taksi esnafının iş potansiyelinin artmasını beklediklerini ifade etti.

Celil Anık da, Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını söyledi. Celil Anık, başta yeni taksi duraklarının açılması olmak üzere birçok konudaki görüş ve önerilerini kendisine aktardı, çözüm üretilmesini istedi. İzmirli taksi esnafının kente daha iyi hizmet vermesi için örnek olacağına inandıkları bir çalışma başlattıklarını hatırlatan Anık, şehirde hizmet veren 2824 aracın yüzde 99'nun daha güvenli, konforlu, klimalı ve modern araçlarla yenilendiğini ifade etti. Taksici

esnafının en büyük beklentisinin taksi ceplerinin oluşturulması olduğunu söyleyen Anık, Kocaoğlu'na bu konuyla ilgili bilgi verdi. Öte yandan Anık, Başkan Kocaoğlu'na taksi esnafına desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

AZİZ KOCAOĞLU, ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 11:38:01
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 15:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?