5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kokoreç arası esrar

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri yaptıkları 3 ayrı operasyonda bin 974 adet ecstasy hap, 4 adet kokain ve 1 kilo 900 gram esrar ele geçirdi.

Ecstasy hap ve kokain İstanbul'dan İzmir'e gelen iki sevgilinin üzerinde yakalanırken, kokoreççilik yapan bir kişi satışa hazır esrarla yakalandı. Operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Polisi İstanbul'dan İzmir'e ecstasy hap ve kokain getirerek eğlence merkezlerinde satışa sunulacağı bilgisine ulaşarak çalışma başlattı. Sevgili oldukları öğrenilen F.D. ile E.D. isimli şahısların kimliğini tespit eden ekipler operasyon düzenleyerek iki sevgiliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan sevgililerin üzerinde bin 974 adet ecstasy hap ele geçirilirken adliyeye sevk edilen F.D. ve E.D. tutuklandı. Organizasyona yönelik operasyona devam eden ekipler, E.Ö. isimli şahsın da kokain getirerek

aracılara sattırdığını belirleyerek, E.Ö. ile kuryelik yapan Z.G.'yi yakaladı. Şahıslarla birlikte 4 adet satışa hazır kokain ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen E.Ö. tutuklandı.

KOKOREÇ ARASI ESRAR

Narkotik polisi ikinci operasyonda ise Konak ilçesi 1. Sanayi Sitesi 2822 Sokak içersinde park halindeki aracında kokoreççilik yapan S.A. isimli şahsın esrar satışı yaptığını tespit etti. Ekipler yaptıkları operasyonda aracın içine gizlenmiş 100 gram toz esrar ile 2 adet plaka haline getirilmiş esrar buldu. Esrar tartmakta kullanılan hassas bir de terazinin ele geçirildiği operasyon sonrası mahkemeye çıkarılan S.A. tutuklandı.

Ekipler yaptıkları son operasyonda ise Buca ilçesinde uyuşturucu madde sattıklarını belirledikleri B.Y. ile H.K.'yı yakaladı. Şahıslarla birlikte 1 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan iki zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 13:24:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 15:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?