5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Koluna platin takılacak

DÖVÜLEN DOKTORUN KIRIK KOLUNA PLATİN TAKILACAK

İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde muayene ettiği bebeğin babası tarafından geçen hafta dövülerek kolu kırılan genç doktorun koluna, platin takılmasının gerekebileceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Doktor Murat Güzel, hasta bebeğin dosyasını incelerken bebeğin babası, hastaneden bebekle birlikte ayrılmak istedi. Doktor Güzel, böyle bir haklarının olduğunu ancak, bebeği başka bir doktora götürmeleri konusunda aileyi uyardı. Bebeğin babasının hastalık ile ilgili belgeleri görmek istemesi üzerine, dosyaları aileye getiren ve durumu izah etmeye çalışan doktor, beklemediği bir saldırıya maruz kaldı. Bebeğin babası doktorun üzerine atlayarak, doktoru yere düşürdü ve o esnada Genel Cerrah Murat Güzel'in kolu iki yerden kırıldı.

Kırık kolunu tedavi için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi olduktan sonra oğlu genel cerrah Murat Güzel'in kolunu kıran şahsa tepkili olan babası eski Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkan Vekili Mevlüt Güzel, "Doktorlarımıza bu şekilde saldırıların olması çok üzücü. Sadece benim oğlum diye değil, bu ülkede birçok hastanede gecesini gündüzüne katan doktorlarımızın güvenliği sağlanmalı. Oğlumun kolu kırık olduğu için şu anda çalışamıyor. Hastalarıyla ilgilenemiyor. Ayrıca şaşırtıcıdır ki, oğluma saldırıda bulunan şahıs serbest bırakıldı. Bu yaptığı saldırı cezasız kaldı. Şimdi her canı sıkılan doktorlarımıza saldırabilir mi? Bunun bir cezası yok mu?" diyerek tepki gösterdi.

DÖVÜLEN DOKTORUN KIRIK KOLUNA PLATİN TAKILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 14:28:02
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?