5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Konak'ta bomba paniği

İZMİR'DE ŞÜPHELİ PAKET FÜNYE İLE PATLATILDI

İzmir'in Konak ilçesinde şüpheli çanta paniği yaşandı. Son zamanlarda yaşanan terör olayları sebebiyle ihbarlar artarken meydana bırakılan çanta uzman ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Halkalı'da askeri servis aracına düzenlenen bombalı saldırının ardından İzmir polisi, ihbar olarak gelen tüm şüpheli paket anonslarını dikkate alarak paketleri hassasiyetle inceliyor. Konak Meydanı'nda bomba süsü verilmiş bir çanta gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın etrafına kimseyi yaklaştırmadı ve meydanda çevre güvenliğini aldı. Polis ekipleri durumu Bomba İmha ekiplerine bildirdi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da merakla beklemeye başladı.

Bomba imha uzman ekipleri olay yerine gelerek çantaya müdahale etmek için harekete geçti. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı şüpheli çantanın yanına giderek fünye yerleştirdi. Uzman ekipler, alınan önlemlerin ardından çantayı fünye ile patlattı. Yapılan incelemede çantanın içinde patlayıcı madde bulunmadığı çantanın boş olduğu görüldü. Çantanın boş çıkması çevredeki vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Çantanın kim tarafından bırakıldığı konusunda araştırma başlatıldığı, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İZMİR'DE ŞÜPHELİ PAKET FÜNYE İLE PATLATILDI
İZMİR'DE ŞÜPHELİ PAKET FÜNYE İLE PATLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 09:19:03
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 09:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?