5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Konak'ta kanlı bar baskını

BAR DA ÇIKAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ

İzmir'in Konak ilçesinde, bir bara gelen dört kişi ile bar sahibi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gençlerden biri silahını çekerek işletmeciyi sol ayak topuğundan vurdu. Seken kurşunlardan biri bara eğlenmeye gelen bir kadının başına ve ayağına isabet etti. Hastaneye kaldırılan kadın ölümden döndü.

Olay, saat 04.00 sıralarında Atatürk Caddesinde Ahmet B.'ye (51) ait barda meydana geldi. Bara gelen silahlı G.B. (21), arkadaşları R.A. (40), E.C.Ç. (19) ve V.K. (26) ile bar çalışanları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Glock marka tabancasını belinden çıkaran G.B. (21) iddialara göre tartıştığı işletmeci Ahmet B.'yi ayağının sol topuğundan tek kurşunla vurdu. Bu sırada bara eşi ile eğlenmeye gelen müşterilerden Habibe A. da seken kurşunlarla başından ve ayağından yaralandı.

Olaya karışan zanlılar kaçmaya çalışırken çalışanlar tarafından yakalanan G.B. polise teslim edildi. Diğer zanlılar da kısa sürede yakalandı. Yaralılardan işletmeci Ahmet B. özel otomobille Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Habibe A. da çevredeki bir taksi ile Alsancak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ölümden dönen Habibe A.'nın başına isabet eden kurşunun sıyırdığı hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Tartışmanın çıkış sebebi henüz belirlenemedi.

BAR DA ÇIKAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ
BAR DA ÇIKAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 13:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?